Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 224756    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/224756

> Sakaru līdzekļi > Telefoni un faksi - Remonts



Mēs esam uzņēmums, kas specializējas augstas kvalitātes dušas kabīņu un citu vannas istabas aprīkojuma pārdošanā. Mēs priecājamies iepazīstināt jūs ar mūsu jaunāko sortimentu, kas ietver dažādus stila un izmēru dušas kabīnas, atbilstoši dažādiem klientu vajadzībām.

Mūsu dušas kabīnas raksturo augstas kvalitātes materiāli un inovatīva tehnoloģija, nodrošinot komfortu, ilgmūžību un funkcionalitāti. Mēs saprotam, ka katram klientam ir atšķirīgas prasības un stila preferences, tāpēc mūsu sortimentā jūs atradīsiet gan modernus, gan klasiskus risinājumus, kas piešķirs jūsu vannas istabai unikalitāti un eleganci.

Mēs arī piedāvājam individuālu pieeju katram klientam, iespēju pielāgot dušas kabīnu atbilstoši jūsu vajadzībām un telpai. Mūsu komanda vienmēr ir gatava sniegt konsultācijas un palīdzību jums izvēlēties labāko risinājumu, kas atbilst jūsu cerībām.

Ja jums ir kādas jautājumi vai vēlaties uzzināt vairāk informācijas par mūsu produktiem, aicinām jūs sazināties ar mums. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums izveidot savu sapņu vannas istabu!




Kontaktinformācija:
Dušo kabinos
Telefons: +37063635258      E-pasts:      Internetā: https://linea.lt/duso-kabinos
Reģions: Rīga > Bieriņi

Publicēts: 2024-06-11 11:39 līdz 2024-08-10
Sludinājumu apskatījuši: 30


   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv