Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 224684    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/224684

> Māja un sadzīve > Dzīvnieki > Grauzēji - Maina



Mūsu uzņēmums ar lepnumu piedāvā Jums izcilu smiltsērkšķu tēju, kas izgatavota no augstākās kvalitātes smiltsērkšķu ogām. Šī tēja ne tikai lieliski der ikdienas lietošanai, bet arī ir īsts vitamīnu avots, kas veicina Jūsu veselības stiprināšanu.

Kāpēc izvēlēties mūsu smiltsērkšķu tēju?

Dabiskums un kvalitāte: Mūsu tēja tiek gatavota tikai no dabiski audzētām un rūpīgi atlasītām smiltsērkšķu ogām, bez jebkādām mākslīgām piedevām.
Veselības ieguvumi: Smiltsērkšķi ir pazīstami ar savām derīgajām īpašībām – tie ir bagāti ar C, E, K vitamīniem, dažādiem antioksidantiem un citām svarīgām uzturvielām.
Unikāla garša: Mūsu tēja izceļas ar smalku, nedaudz skābenu garšu, kas neatstās vienaldzīgus pat pašus izsmalcinātākos tējas cienītājus.
Daudzpusīga lietošana: Smiltsērkšķu tēju var dzert karstu aukstajos ziemas vakaros vai vēsu vasaras dienu ar ledus gabaliņiem. Tā arī lieliski der kā pamats dažādiem kokteiļiem.
Piedāvājums uzņēmumiem:

Vairumtirdzniecība: Piedāvājam izdevīgus nosacījumus biznesa klientiem. Sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašas cenas un pasūtījuma nosacījumus.
Privātā etiķete: Mēs varam izgatavot tēju ar Jūsu preču zīmi, lai Jūs varētu piedāvāt saviem klientiem unikālu produktu.
Ātra piegāde: Nodrošinām operatīvu un uzticamu produktu piegādi visā Latvijā.




Kontaktinformācija:
Šaltalankių arbata
Telefons: +37063635258      E-pasts:      Internetā: https://vitberry.lt/produkto-kategorija/saltalankiu-arbata-ir-saltalankiu-tyre/
Reģions: Rīga > Bolderāja

Publicēts: 2024-05-28 08:55 līdz 2024-07-27
Sludinājumu apskatījuši: 52


   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv