Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 224521    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/224521

> Celtniecība > Būvmateriāli > Cements, kaļķis - Pārdod

Cena 15.00 EUR

Gardumiem mīļotāji, ar prieku iepazīstinām ar mūsu uzņēmuma Lietuvas tradicionālo uzkodu piedāvājumu! Ar lielu prieku piedāvājam jums vislabākās Lietuvas garšas uzkodas, pagatavotas ar mīlestību un rūpību.

Mūsu klāstā atradīsiet dažādas uzkodas, ko novērtēs katra Lietuvas virtuves cienītāja. Brīnišķīgas mīklas, garšīgi šakoti, gardi kūčiukai, mīksti cepelinai un daudz citas unikālas garšas, kas ienestīs jūsu mājās īstas Lietuvas tradīcijas.

Mūsu produkti tiek gatavoti, izmantojot tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas, ievērojot senās receptes tradīcijas un pārsteidzot ar jaunievedumiem. Mēs cenšamies piedāvāt ne tikai garšu, bet arī sajūtu, kas pavada katru kumos - mājas, siltuma un kopīguma sajūtu.

Ja vēlaties dalīties ar patiesām Lietuvas garšām ar saviem draugiem, ģimeni vai biznesa partneriem, mūsu uzkodas būs lieliska izvēle! Sazinieties ar mums jau šodien, lai mēs varētu palīdzēt jums atrast mūsu piedāvājumu un nodrošināt, ka jūsu tuvojošies tikšanās būs piepildītas ar patiesām Lietuvas garšām.










Kontaktinformācija:
kontena
Telefons: +37063635258      E-pasts:      Internetā: https://kontena.lt/40-sakociai
Reģions: Rīga > Brekši

Publicēts: 2024-04-15 09:23 līdz 2024-06-14
Sludinājumu apskatījuši: 7



   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv