Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 223446    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/223446

> Transports > Dažādi - Pārdod

Cena 85.00 EUR

BMW ātruma ierobežojuma informacijas modulis - Speed Limit Info. S8Tha opcijas darbības emulācijas (Kafas kameras imitācijas) modulis. Ceļa zīmju atpazīšana, kur tas sākotnēji nebija pieejams BMW F un G sērijas automašīnu komplektācijā.

Realizēta, kā standarta opcija ātruma ierobežojuma attēlošanai noteiktā ceļa posmā. Ierobežojums tiek parādīts informācijas panelī un proekcijas displejā HUD, kā ceļa zīmes. Tāpat tiek attēlotas apdzīšanas aizlieguma zīmes, aizlieguma zonas beigas un apdzīšanas aizlieguma zonas beigas. F un G sērijas LED paneļiem spidometrā ir redzama arī sarkana maliņa, kas norāda uz ātruma pārsniegšanu. Ārkārtīgi noderīga informācija uz nepazīstamiem ceļiem, ar lielu skaitu ātruma kontroles radaru, kad vadītājs ne vienmēr pievērš uzmanību zīmēm. Informācija par ātruma ierobežojumiem tiek ņemta no standarta navigācijas kartēm.

Zīmju rādīšanu var izslēgt ar sānu vadības sviru, kā arī izvēlnē atsevišķi informācijas panelim un HUD head-up displejam.

Modulis tiek uzstādīts aiz informācijas paneļa saskaņā ar Plug and Play shēmu, tas pieslēdzas oriģinālajos štekeros, nemainot standarta vadu, un tiek kodēts, ka ceļa zīmju atpazīšanas opcija. Neietekmē garantiju. Var noņemt, ja ir nepieciešams un visu atgriezt sākotnējā stāvoklī.

Mēs nenodarbojamies ar uzstādīšanu. To var izdarīt patstāvīgi vai sazinoties ar specializētu autoservisu.

https://hidplanet.lv/lv/interior/bmw-atruma-ierobezejuma-modulis-kafas




Kontaktinformācija:
Hidplanet.lv
Telefons: 26544000      E-pasts:      Internetā: https://hidplanet.lv/index.php/lv/salona-detalas/bmw-speed-limit-info-modulis-kafas
Reģions: Rīga > Rīga

Publicēts: 2024-03-21 07:57 līdz 2024-04-20
Sludinājumu apskatījuši: 16357



   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv