Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 222242    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/222242

> Transports > Dažādi - Pārdod

Cena 220 EUR

Ambient Lightning bezvadu komplekts ar 17 gaismas avotiem - mīksta apkārtējā apgaismojuma uzstādīšanai. Krāsu skaits - 64.

Mēs ar uzstādīšanu nenodarbojamies. To Jūs varat izdarīt pati, vai kvalificētā autoservisā, piemēram, kas specializējas automašīnu signalizācijas uzstādīšanā, jo princips ir identisks - salona paneļu demontāža un vadu ievilkšana.

Krāsu un spilgtuma kontrole tiek veikta bezvadu režīmā, izmantojot tālruņa lietojumprogrammu (Android, iPhone). Ir iespējama pilnīga izslēgšana. Turklāt lietojumprogrammai ir gaismas mūzika režīms, kad fona apgaismojuma sistēma reaģē uz salonā atskaņoto mūziku, izmantojot viedtālruņa mikrofonu.

Ambient Lighting ir papildaprīkojums, pasūtot jaunas premium klases automašīnas.

Komplekta cena 220 EUR. Preces kods AMBL. 1

Komplekta pamatā ir LED lentes (daudz spilgtu gaismas diožu). Atšķirībā no optiskaiem vadu komplektiem, kur gaismas avoti ir uzstādīti malās, gaisma LED lentēs neizbalē tālāk no gaismas avota, bet izplatās perfekti vienmērīgi visā.

Šim komplektam ir 4 neatkarīgi bezvadu moduļi un 1 centrālais vadības modulis, kas, savukārt, tiek vadīts no tālruņa. Centrālais modulis sinhronizē visas sistēmas darbību. 4 bezvadu moduļu darbībai nepieciešams tikai pieslēgt barošanas avotu 12V. Durvīs to var iegūt, piemēram, no elektrisko logu pogu apgaismojuma, un priekšējam panelim no trauksmes pogas apgaismojuma.

Kompelkta iekļauts:

- 5 LED lentes. 4 gabali 74 cm gari (durvīm) ar savienojumu vienā pusē un 1 gabals 110 cm garš (viduskonsolei) ar savienojumu abās pusēs. Lentes var nogriezt vajadzīgajā garumā no vadības avota vadu savienojuma pretējās puses. 110 cm gara lente un sagriežama 2 nevienādās daļās. Garā daļa ir uzstādīta priekšējā paneļa labajā pusē, virs cimdu nodalījuma. Īsā daļa ir uzstādīta kreisajā pusē virs gaisa plūsmas režģiem, tādējādi pagarinot kopējo svītru līniju.
- 4 gaismas avoti iekšējo durvju rokturu apgaismošanai
- 4 gaismas avoti durvju kabatu apgaismošanai
- 4 kāju lukturi uz vienpusējas līmlentes
- 1 centrālais Bluetooth modulis, kas kontrolē 4 bezvadu durvju moduļus un ar kura palīdzību visa sistēma tiek vadīta no telefona. Modulim pievienojas 12 voltu strāva, kā arī LED vadi priekšējā paneļa apgaismojuma vadībai un 4 kāju lukturi
- 4 bezvadu moduļi uzstādīšanai durvīs. Moduļiem pievienojas 12 volti. Tāpat moduļi ir savienoti ar vadiem un LED lenti, rokturu apgaismojumu un kabatu apgaismojumu. Rokturu un kabatu apgaismojums var nebūt savienots, tas neietekmē sistēmas darbību.
- Vadības poga, lai pārslēgtu krāsas, ja tālruņa vadība nav pieejama

https://hidplanet.lv/index.php/lv/salona-detalas/ambient-lighting/bezvadu-17-gaismas-avoti




Kontaktinformācija:
Hidplanet.lv
Telefons: 26544000      E-pasts:      Internetā: https://hidplanet.lv/index.php/lv/salona-detalas/ambient-lightning/17-komponenti
Reģions: Rīga > Rīga

Publicēts: 2024-03-27 14:04 līdz 2024-04-26
Sludinājumu apskatījuši: 6446



   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv