Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 222241    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/222241

> Transports > Dažādi - Pārdod

Cena 60.00 EUR

BMW stūres atjaunošanas komplekts no īstas vai eko ādas
Nodiluma rezultātā stūre sāk zaudēt savu reprezentatīvo izskatu. Biežākās rokas satvēriena vietās rodas skrāpējumi. Parasti saimnieki ar to vienkārši samierinās, jo uzskata, ka restaurācijas process ir iespējams tikai nomainot to pret citu, lietotu, bet labā stāvoklī esošu stūri, vai arī pievelkot no jauna, kas bieži vien nav ekonomiski izdevīgi.

Papildus viduklim Jūs varat atrast vairāk budžeta piedāvājumu - tonējošas skrāpējumus. Šī metode ir piemērota tikai kā pagaidu pasākums, piemēram, pirms automašīnas pārdošanas. Profesionāla visa stūres rata krāsošana vairs nebūs budžeta iespēja, izmaksas tuvosies pilnīgai virsmas atjaunošanai. Turklāt taustes sajūtu ziņā krāsoto stūri nevar salīdzināt ar jauno materiāla pārklājumu, tam būs tikai svaigs izskats.

Stūres pārsega pašnomaiņas priekšrocības:
- ietaupot naudu darbā
- vecā pārklājuma noņemšana nav nepieciešama, uzliekot jauno
- nav nepieciešams pašam noņemt stūri, kas var izraisīt kļūdas drošības spilvenā un pēc tam būs jāmeklē servisu, lai izdzēstu šīs kļūdas
- pēc stūres noņemšanas nav vajadzības to sūtīt meistariem pārveidošanai un tērēt naudu
- nomaiņu var veikt sev ērtā brīvā laikā
- nav jāpaliek bez auto, kamēr meistars veic darbus, 1-3 dienu laikā.

Piedāvājam jaunu divu veidu materiālu pārklājumu, gludu un perforētu, kas vizuāli izskatās dārgi un izskatās dārgi un nebojā oriģinālo izskatu, bet ienes zināmu "sportiskuma piesitienu". Turklāt, perforētais materiāls biežākā rokas satvēriena vietā būs patīkamāks taustei.

Gatavie komplekti tiek pielāgoti konkrētam auto modelim, ņemot vērā arī to, vai stūre ir standarta vai sportiskā M-Performance versijā.

Komplekts sastāv no materiāla vilkšanai, 2 vītnes spolēm (labajai un kreisajai pusei melnā krāsā), 2 speciālām adatām (nav traumatiskas, viena krājumam), abpusējas lentes (materiāla nostiprināšanai uz vecā pārklājuma), lāpstiņas materiāla uzstādīšanai zem pogu paneļa daudzfunkcionālas stūres, bez nepieciešamības tās demontēt, ko var izdarīt tikai ar pilnu stūres noņemšanu, un detalizētām instrukcijām ar attēliem.

Piedāvājam 2 veidu stūres komplektus - Eko āda (mākslīgā āda) un Dabīga āda (īstā govs āda).

Eko ādas un dabīgas atšķirības un pieejamība pēc modeļiem - mājas lapā linka sludinājumā.
https://hidplanet.lv/index.php/lv/salona-detalas/bmw-stures-restauracija




Kontaktinformācija:
Hidplanet.lv
Telefons: 26544000      E-pasts:      Internetā: https://hidplanet.lv/index.php/lv/salona-detalas/bmw-stures-restauracija
Reģions: Rīga > Rīga

Publicēts: 2024-03-18 10:52 līdz 2024-04-17
Sludinājumu apskatījuši: 6656



   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv